Getuigenissen

Wat Villa Indigo voor mij betekent… In de eerste plaats een fantastisch project! Een huis dat wordt gekenmerkt door een goede sfeer en dat leeft op het ritme van bewonertjes die allemaal zo verschillend zijn maar tegelijkertijd allemaal even lief zijn. Een opvanghuis dat wordt geleid door een fantastisch multidisciplinair team dat blijk geeft van veel bereidwilligheid en dat een optimale verzorging garandeert – en dat alles in een gezellige, warme en menselijke sfeer. Een aangepaste en moderne omgeving die baadt in het licht, tal van mogelijkheden biedt en ervoor zorgt dat de kinderen zich zo goed mogelijk voelen en dolle pret beleven op het ritme van hun verlangens. Samenleven, gezelligheid, goed humeur, … Stuk voor stuk aspecten die op het menu staan! Jammer dat er niet meer projecten zoals dit bestaan. Hartelijk dank om mij te verwelkomen en mij 3 weken te laten doorbrengen in uw midden.
Aline
Stagiaire
Hallo,
Wij zijn de ouders van Luna, Hugo en Roméo. Onze jongens komen nu al een paar jaar naar Villa Indigo, zodat we even op adem kunnen komen, kunnen werken en kunnen genieten van wat tijd met hun grote zus. Villa Indigo is een geweldige plek en we voelen ons gelukkig dat we de villa en al het geweldige personeel kennen! We brengen ze er met het volste vertrouwen naartoe, alsof ze op familiebezoek zijn. Een echt klein paradijs! Hartelijk dank aan het team van Villa Indigo!

Marie triolet, yves Bellaire
07/02/2024
Hugo & Roméo
De ouders van
Beste,
Ik wou u schrijven om u te bedanken voor de opvang van Mehdi gedurende twee weken. Zo konden wij genieten van een zeer leuke vakantie, zonder stress of angst. Dit heeft mij persoonlijk de kans geboden om uit te rusten, op adem te komen en mijn batterijen op te laden. Ook Mehdi heeft een heel aangename vakantie gehad met veel activiteiten. Daardoor veranderde hij ook wat, kon hij zich integreren in een andere kleine gemeenschap, kon hij andere dingen zien en horen... Bedankt aan iedereen die de kans had om voor Mehdi te zorgen. Ik bedank mevrouw de directrice, de verpleegsters, de opvoedsters, de kinesitherapeuten, de vrijwilligers, ... Ik kijk ernaar uit om iedereen terug te zien en ik wens ieder van u veel moed en een succesvolle voortzetting van de activiteiten.
Medhi
De ouders van
Hierbij wil ik u van harte bedanken voor het recente verblijf van mijn dochter Salomé in Villa Indigo. Tot dan toe had Salomé slechts heel korte periodes elders verbleven, en de hele familie was dan ook een beetje bang om haar aan u toe te vertrouwen. Toen we haar kwamen halen, wou ze niet weggaan! Bovendien stelden we vast dat ze veel vooruitgang had geboekt op het vlak van autonomie, bijvoorbeeld om zich te wassen, om zich te kleden en om te eten… Ze wil steeds meer zelf doen!
Salome
De mama vane
Ik heb mij goed geamuseerd bij jullie. Ik vond het leuk met François in de snoezelruimte, en ik vond het ook leuk toen Nellia er was, toen ik samen was met Quentin, Benoît en Diego.
Jeremy