Zonder een team van vrijgevige, toegewijde en enthousiaste vrijwilligers die ons dagelijks helpen om momenten van welzijn te bieden aan de kinderen die wij opvangen, zou Villa Indigo niet zijn wat het is.

 

Zin om ons een duwtje in de rug te geven en mee te bouwen aan dit prachtige menselijke avontuur ?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die beschikbaar zijn om kleurrijke momenten met ons te delen!

Bij de kinderen: Door ons tijdens de weekends en de schoolvakanties of soms in de week te vervoegen, om bevoorrechte momenten door te brengen met de kinderen die bij ons verblijven. Spelletjes spelen, wandelen, knutselen, snoezelen, eten, … u bedenkt het maar! De vrijwilligers komen ons helpen in blokken van 3 uur (‘s voormiddags, ‘s namiddags of ‘s avonds) en engageren zich om minstens twee keer per maand naar Villa Indigo te komen.

Als ‘chef-kok’: Door onze kokkin af te lossen in het weekend. Uw beurt om de maaltijden op te warmen die met liefde bereid werden, om een vieruurtje klaar te maken, om de bordjes te dresseren en om bepaalde kinderen te helpen bij het eten. Desgewenst kunnen de chef-koks ook wat tijd uittrekken om na de maaltijd te spelen met de kinderen. Ze komen ons doorgaans helpen op zaterdag, op zondag of op feestdagen, van 10.30 tot 13.30 u.

Voor andere meer doelgerichte taken (op het vlak van administratie, organisatie van evenementen, onderhoud van het gebouw enz.).

Interesse in een of meer van deze activiteiten?

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met u op om een ontmoeting voor te stellen!

  Naam – Voornaam

  Geboortedatum

  GSM

  Email

  Adresse

  Motivaties

  * Verplichte vermelding